| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Happines Početnik
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 5:33 pm Post subject: Novinar Nacionala nam je popljuvao Alku!!! |
|
|
| Evo baš čitam. Kaže dotični gospodin Ivan Starčević kako Alka nesmije biti u prijenosu, da nam daju skraćenu snimku jer to nitko ne želi gledati, da je to lokalna priredba, da ju organizira država a mi na Alci pljuvamo po državi!!! I cant beleve it! |
|
| Back to top |
|
 |
Sinjanin Napredni
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 6:13 pm Post subject: |
|
|
| Ja sam to taman pročitao. Otiša san na Nacional.hr i popljuva Starčevića. Šta će on govorit da Alka nevalja!? Ako se njemu ne sviđa šta je mora popljuvat prid cilon Hrvatskon. Heba sam mu majku u e-mailu. |
|
| Back to top |
|
 |
webalexi Site Admin

Joined: 13 Jul 2005 Posts: 113 Location: Bazana - najluđi kvart
|
Posted: Wed Aug 10, 2005 6:21 pm Post subject: |
|
|
OK, sad. Sinjanin, neću ti dati BAN. Ti kao moderator bi trebao paziti na red i mir foruma, dakle bez psovanja. Jospeh, tebi ukidam BAN. Ali odsada tko zapsuje, pritom ne mislim na nekakve bezazlene psovke tipa zajebancija, sprdačina itd, nego tko zaista spomene u negativnom kontekstu mater i oca ,slučajno boga, gospu i isusa dobiva BAN od tjedan dana. Drugi put biva isključen sa foruma.
A sada što se tiče teme: Pročita sam i ja. Nemožeš čovijeku zamjerit. Ne voli svatko Alku isto. Naravno, čovijek se bavi TV programom, on je ustvari popljuva HRT i komentatore, ali se malo zanio pa je počeo i pljuvat po Alci što mu nije OK. Ne obazirite se na takve, on ima par favorita koje stalno hvali a ostalo mu ništa ne valja. _________________ Maknimo Alku od politike! |
|
| Back to top |
|
 |
Sinjanin Napredni
|
Posted: Fri Aug 12, 2005 5:37 pm Post subject: |
|
|
OK, OK.
Isto tako, danas su novinari Slobodne Dalmacije pohvalili Alku. Bravo za Slobodnu!!! |
|
| Back to top |
|
 |
Kranjčarica

Joined: 18 Aug 2005 Posts: 7 Location: Sinju grade zlatni buzdovane
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 6:38 pm Post subject: |
|
|
Šta on nama ima po Alci? Ivan Starčević je seljačina, njemu ništa nevalja! Čovječe, napravi nešto svoje pa onda se javi. _________________ Mi smo Sinjani volimo paštetu
A najviše volimo totalnu štetu |
|
| Back to top |
|
 |
Kranjčarica

Joined: 18 Aug 2005 Posts: 7 Location: Sinju grade zlatni buzdovane
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 6:40 pm Post subject: |
|
|
| webalexi wrote: | | Nemožeš čovijeku zamjerit. Naravno, čovijek se bavi TV programom, |
Čovijek, čovijeku!?!?!?!?!? _________________ Mi smo Sinjani volimo paštetu
A najviše volimo totalnu štetu |
|
| Back to top |
|
 |
|