| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
webalexi Site Admin

Joined: 13 Jul 2005 Posts: 113 Location: Bazana - najluđi kvart
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 6:44 pm Post subject: Osvrt na proteklu godinu i planovi za iduću!!! |
|
|
Ovim topicom zaključivam ovogodišnju 290.Sinjsku alku, te samim time i Alkaportal koji je svoje odradio za 2005. godinu. Na početku ovog svog dopisa zahvalio bih najprije onima koji su mi pomogli u ostvarenju cilja-online izdanja Sinjske alke. Na prvom mjestu to su moji prijatelji i cijela ekipa sa kojom se svakodnevno družim, po njihovim željama, imena im neću objaviti. Zatim bih se zahvalio nekim sponzorima i partnerima koji su me gurali u prve redove kad je to god trebalo, zahvaljivam Konjičkom klubu Alkar iz Sinja koji su mi dali neke slike iz arhive.
Stranicu je, zaključno s današnjim danom, posjetilo 470 posjetitelja. Podsjećam, stranica Alkaportal je online od 14.7.2005 godine. Za sve nas koji smo radili na portalu, ovaj broj posjeta je dobar i obećavajući.
Vjerojatno se pitate što ćemo mi raditi na internetu i gdje ćemo biti aktivni? Naravno, u planu imamo još nekoliko zajedničkih projekata, ali moramo i usavršavati jedan projekt što se tiče Alke, koji će izazvati boom u Hrvatskoj i na kojem očekivamo posjete koji će se mjeriti u tisućama. Radi se o projektu koji će online ići samo 2 sata, i samo jedanput za sva vremena. 13.3.2006. godine budite točno u 20:30 i pogledajte o čemu je riječ.
Od ostalih planova što se tiče Alkaportala moramo izdvojiti kako planiramo još dodatno libelarizirati sajt, tako da ovo postane mjesto novih mladih novinara!!!Planiramo napraviti još mnogo intervjua za sljedeću godinu, napraviti i redizajnirati cijelokupnu povijest Sinjske alke i pronaći nove, jače sponzore, kupiti .hr domenu, povećati posjetu i još mnogih drugih stvari dođite pogledati slijedeće godine.
Meni, kao autoru i uredniku ove stranice, bilo je veoma drago upoznati neke nove i drage ljude, te uvesti vas u svijet Sinjske alke, jedine i najveće viteške igre u Hrvatskoj, pa čak i šire! Budite nam dobri, zdravi i veseli te se vidimo u slijedećoj sezoni rada. Dotada, vježbajte „oko sokolovo i čvrstu desnicu“!!! _________________ Maknimo Alku od politike! |
|
| Back to top |
|
 |
Brajac Napredni
|
Posted: Thu Aug 18, 2005 6:56 pm Post subject: |
|
|
| Bravo, nastavi samo tako! |
|
| Back to top |
|
 |
Kranjčarica

Joined: 18 Aug 2005 Posts: 7 Location: Sinju grade zlatni buzdovane
|
Posted: Mon Aug 29, 2005 6:37 pm Post subject: |
|
|
Sve najbolje mom prijatelju Klikiju i najljepše želje za iduću godinu... _________________ Mi smo Sinjani volimo paštetu
A najviše volimo totalnu štetu |
|
| Back to top |
|
 |
Happines Početnik
|
Posted: Tue Sep 20, 2005 6:59 pm Post subject: Re: Osvrt na proteklu godinu i planovi za iduću!!! |
|
|
| webalexi wrote: | Ovim topicom zaključivam ovogodišnju 290.Sinjsku alku, te samim time i Alkaportal koji je svoje odradio za 2005. godinu. Na početku ovog svog dopisa zahvalio bih najprije onima koji su mi pomogli u ostvarenju cilja-online izdanja Sinjske alke. Na prvom mjestu to su moji prijatelji i cijela ekipa sa kojom se svakodnevno družim, po njihovim željama, imena im neću objaviti. Zatim bih se zahvalio nekim sponzorima i partnerima koji su me gurali u prve redove kad je to god trebalo, zahvaljivam Konjičkom klubu Alkar iz Sinja koji su mi dali neke slike iz arhive.
Stranicu je, zaključno s današnjim danom, posjetilo 470 posjetitelja. Podsjećam, stranica Alkaportal je online od 14.7.2005 godine. Za sve nas koji smo radili na portalu, ovaj broj posjeta je dobar i obećavajući.
Vjerojatno se pitate što ćemo mi raditi na internetu i gdje ćemo biti aktivni? Naravno, u planu imamo još nekoliko zajedničkih projekata, ali moramo i usavršavati jedan projekt što se tiče Alke, koji će izazvati boom u Hrvatskoj i na kojem očekivamo posjete koji će se mjeriti u tisućama. Radi se o projektu koji će online ići samo 2 sata, i samo jedanput za sva vremena. 13.3.2006. godine budite točno u 20:30 i pogledajte o čemu je riječ.
Od ostalih planova što se tiče Alkaportala moramo izdvojiti kako planiramo još dodatno libelarizirati sajt, tako da ovo postane mjesto novih mladih novinara!!!Planiramo napraviti još mnogo intervjua za sljedeću godinu, napraviti i redizajnirati cijelokupnu povijest Sinjske alke i pronaći nove, jače sponzore, kupiti .hr domenu, povećati posjetu i još mnogih drugih stvari dođite pogledati slijedeće godine.
Meni, kao autoru i uredniku ove stranice, bilo je veoma drago upoznati neke nove i drage ljude, te uvesti vas u svijet Sinjske alke, jedine i najveće viteške igre u Hrvatskoj, pa čak i šire! Budite nam dobri, zdravi i veseli te se vidimo u slijedećoj sezoni rada. Dotada, vježbajte „oko sokolovo i čvrstu desnicu“!!! |
Bravo, lijepe riječi. Nadam se da će i sljedeća godina biti uspješna kao i ova. A kada kreće portal ponovno sa radom? |
|
| Back to top |
|
 |
Kranjčarica

Joined: 18 Aug 2005 Posts: 7 Location: Sinju grade zlatni buzdovane
|
Posted: Fri Sep 23, 2005 6:23 pm Post subject: |
|
|
Ja mislim 13.3., ali kako Kliki više ni ne gleda na ovaj forum, to pitanje neće biti riješeno još neko vrijeme. _________________ Mi smo Sinjani volimo paštetu
A najviše volimo totalnu štetu |
|
| Back to top |
|
 |
webalexi Site Admin

Joined: 13 Jul 2005 Posts: 113 Location: Bazana - najluđi kvart
|
Posted: Fri Nov 18, 2005 8:39 pm Post subject: |
|
|
za desetak dana...kad napravim redizajn... _________________ Maknimo Alku od politike! |
|
| Back to top |
|
 |
Brajac Napredni
|
Posted: Sat Nov 19, 2005 7:39 pm Post subject: |
|
|
| Je, a ja idem ti sredit neke stvari |
|
| Back to top |